Træfældning og beskæring – fra Karlslunde til Køge og Roskilde området

Træfældning med sikkerheden i top

Greendays ApS kan klare alle typer træfældning og beskæring.

Har du et stort træ, der skygger for solen på terrassen, eller trænger dit træ til en omgang beskæring? Lige meget hvilken udfordring du har, kan vi hjælpe. Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dine træer, er vi også klar med råd og vejledning.

Beskæring og andre specialopgaver

Udover almindelig træfældning, kan vi klare mere specialiserede opgaver – herunder topkapning. Topkapning kan være nødvendigt af flere årsager. For eksempel, hvis der ikke er plads til at et træ kan lægges ned i et stykke, eller hvis kronen skal reduceres.

Vi har også mange års erfaring, når det gælder beskæring. Her opnås et godt resultat ved en kombination af en række enkle principper samt viden om træernes genvækst.

Det er vigtigt, for at opnå det ønskede resultat ved en beskæring af et træ. Vi udfører udtynding, formbeskæring, sundhedsbeskæring og opstramning.​

Ved træfældning tilbyder vi altid at levere træet i håndterbare stykker. Ligeledes kan vi stå for flishugning, hvis du foretrækker det. For eksempel kan grenmaterialet, der som regel ligger tilbage efter en træfældning hugges til flis, som du kan bruge til afdækning af havebede og lignende. Vi kan også klare stødfræsning.

Alle typer træfældning og beskæring

Hos Greendays ApS nær Solrød strand og Greve kan vi klare alle typer træfældning og beskæring.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 45 56 78 for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud.​​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Få inspiration til dit næste projekt, og kontakt os for at komme i gang.