Ny terrasse

Bygges efter dine ønsker​​

Hos Greendays udfører vi terasser med den udformning, du ønsker, og garanterer en ny terrasse, der er lavet af godt håndværk og gode kvalitetsmaterialer. Vores dygtige tømrer kører ud til kunder i blandt andet Karlslunde Solrød Strand, Greve og omegn.

Vi er eksperter på området, og vi arbejder med alt fra små terrasser til store stensætninger hos erhvervsvirksomheder.

Få mere glæde af haven med en ny terrasse​

En terrasse er det naturlige samlingspunkt i haven, hvor familien mødes og får brugt haven når vejret er i sit lune hjørne. Hertil kan en ny terrasse også give nyt liv til både haven og huset.​

Når det gælder materialer, er træ de seneste år blevet mere populært, men forskellige former for belægning og belægningssten går aldrig af mode.

Der er mange muligheder med en træterrasse, og inden du bestemmer dig for udformningen af din nye terrasse, kan du også overveje om du vil indtænke blomsterbede, vandmiljøer og ligende i designet.

Kontakt vores tømrer og få et uforpligtende tilbud

​Har du eventuelle spørgsmål omkring en opgave, eller går du med et projekt i tankerne, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til vores tømrerfirma på telefon 28 45 56 78 eller skrive til vores e-mail info@greendays.dk, hvorpå vi udarbejder et uforpligtende tilbud på dit tømrerarbejde.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Få inspiration til dit næste projekt, og kontakt os for at komme i gang.