Gartner til vedligeholdelse og havepleje i Greve og Roskilde omegn

Hvad skal du i weekenden? For mange, står den bl.a. på en del havearbejde, det meste af foråret og sommeren. Lad vores gartner give en hånd med.

Har man i forvejen et job der hiver energi ud, kan det være en kærkommen hjælp, at få nogle andre til at få styr på haven, så weekenden bliver en mulighed for at tanke energien op, se venner og familie og i det hele taget, holde fri! Haven skal være til for dig – ikke omvendt.​​​​

Greendays gartner tilbyder pleje af små og store haver og uanset om det er hækken der skal klippes, græsset der skal slås, eller bedet der skal have en grundig omgang, så har vi løsningen til dig.

Vores gartner kommer gerne med forslag til omlægning af eksisterende haver eller tilpasning af ældre haver, der har vokset sig for store.​​​​​

Kontakt os

Er det svært at overskue hvad dit behov er eller har du spørgsmål til vores service, så kontakt os endelig, så tager vi en snak og finder netop den løsning der passer til dig. Du kan fange os på Tlf.: (+45) 28 45 56 78 og (+45) 28 35 66 78  eller email ved info@greendays.dk.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Få inspiration til dit næste projekt, og kontakt os for at komme i gang.